Microscopen

In ons assortiment bevinden zich verschillende typen microscopen, elk met hun eigen specifieke sterke punten. Afhankelijk van waarvoor u de microscoop wilt gebruiken, kiest u het meest geschikte type. U vindt hier alle soorten, van stereomicroscoop tot biologische microscoop en van fasecontrastmicroscoop tot polarisatiemicroscoop. Voor elk budget is een geschikte microscoop te vinden.

Dit zijn de populairste microscopen op Bol.com

Voor elk doel de juiste microscoop

Een microscoop kopen doet u natuurlijk niet impulsief. Sommige mensen hebben uitvoerig onderzoek gedaan en weten precies wat ze nodig hebben. Maar misschien hebt u juist helemaal geen idee welk type microscoop u moet hebben. Aan de hand van het doel dat u met de microscoop hebt, kunnen we u een eindje op weg helpen. Wilt u bloedonderzoek doen, paddenstoelen bestuderen of uw koivissen op ziektes checken? Voor elk onderzoek is een passende microscoop te vinden. Zowel voor een microscoop voor beginners als voor een professionele microscoop bent u hier op de goede plek.

Alles direct op uw beeldscherm

Een van de meest recente ontwikkelingen op microscoopgebied is de USB-microscoop of digitale microscoop. Bij dit type kunt u niet alleen door het oculair uw object bekijken, maar ook via een beeldscherm. Dit kan een meegeleverd beeldscherm zijn, maar ook dat van uw eigen computer. Voor onderzoek met meerdere mensen is dit bijvoorbeeld erg handig. Met een USB-microscoop kunt u alles wat u onderzoekt opslaan en bewaren. U kunt bij ons een USB-microscoop kopen van BMS, Bresser, Byomic, National Geographic en Optika.

microscoop-expert.nl
Logo