In verband met de coronacrisis is het extreem druk. Het kan dus zijn dat je bestelling vertraging oploopt of dat antwoord van de klantenservice langer duurt dan verwacht. Excuses hiervoor!
Verberg deze melding

Merken

Alle bekende merken

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Byomic BYO-ST3 stereomicroscoop

10 mei 2020
“inspectie van horloge onderdelen. De vergroting is prima. Aankoop was/is een proef om te zien of het werkbaar was om werkzaamheden onder de microscoop te doen. Bij een vergroting van max 20 x is het te doen. Hoger dan 20x niet aan te raden. kleine tegenvaller is gebrek aan voldoende licht, had niet in de gaten dat produkt zonder verlichting geleverd zou worden, bij de beschrijving zag ik wel staan verlichting aanwezig, heb niet verder gekeken. Maar aankoop bevalt prima. Geen spijt van de aankoop”
Byomic BYO-ST3 stereomicroscoop

Valetti digitale USB microscoop 1000x

21 mrt. 2020
“Sinds enkele weken in het bezit van zo'n microscoopje. Ik gebruik hem voor het determineren van schelpjes. De bij geleverde gebruiksaanwijzing is uiterst summier en dan ook nog met zulke kleine lettertjes waarvoor je bijna weer een microscoop nodig hebt. M.a.w. even puzzelen hoe het allemaal werkt. Uiteindelijk een mooi en helder beeld waarvan je ook nog een foto kan maken. Het statiefje is niet handig en wel heel erg licht. Het voetje zou een schroefdraad moeten hebben zodat je het kan monteren op een steviger statief. Maar voor deze prijs is het allemaal best aardig. ”
Valetti digitale USB microscoop 1000x

Byomic Stereo Microscoop BYO-ST3LED

14 mrt. 2020
“Ik heb de stereo microscoop op deze site besteld omdat de informatie helder en duidelijk is. De website laat ook een zeer goede professionele indruk achter. Daarnaast is de prijs gwoon goed. Na bestelling is de microscoop precies op de afgesproken dag afgeleverd. De verpakking was goed n stevig. De microscoop voloet aan alle verwachtingen. Mooi helder beeld.”
Byomic Stereo Microscoop BYO-ST3LED