Microscopen voor het onderwijs

Verschillende niveaus

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Bresser Bino Researcher 40-1000x

29 jul. 2019
“Ik wilde al lange tijd een microscoop om buiten school te kunnen gebruiken en dit is een prima begin. De microscoop werkt goed en is ook fijn om mee te werken. Het is alleen jammer dat er geen koffer te krijgen is waarin de microscoop opgeborgen zou kunnen worden. ”
Bresser Bino Researcher 40-1000x

Byomic Junior Stereo Microscoop 20x

1 jul. 2019
“Mijn dochter ontving deze microscoop voor haar verjaardag. Zo uit de doos gehaald, twee bovenlenzen geplaatst en batterijen en het apparaat werkt! Het is eenvoudig in gebruik, mijn dochter (10) had na korte uitleg door hoe het werkt (had nog nooit met een microscoop gewerkt). Telkens bij gebruik roept ze mij erbij en vertelt wat voor bijzonders ze weer ziet. Hij zit nog in de polystyreen verpakking, maar ik denk dat ik er een houten kistje om timmer, zodat we er nog lang van kunnen genieten. Verpakking is toereikend maar wat eenvoudig. Microscoop bevalt. De twee Kijk lenzen maakt het voor kinderen makkelijk om te kijken. ”
Byomic Junior Stereo Microscoop 20x

Konus Preparatenset Pathologisch Menselijk Weefsel 2

13 jun. 2019
“Laatst heb ik een microscoop gekocht en gelijk deze preparaten erbij. Ten eerste vind ik het al heel bijzonder dat deze preparaten aangeboden worden, want het zijn wel echt bijzondere weefsels die je zelf moeilijk kunt verkrijgen. De preparaten die ik heb gekregen zijn heel mooi en voldeden aan de verwachtingen. Echter om deze preparaten soms te begrijpen heb je wel voorkennis nodig die niet bij de preparaten geleverd wordt. ”
Konus Preparatenset Pathologisch Menselijk Weefsel 2