Microscopen | life sciences

Levende organismen

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

National Geographic telescoop en microscoop set met smartphoneadapter

11 okt. 2019
“Een setje dat voor weinig geld wél als en presentabel cadeau kan dienen. Telescoop is zeer simpel en stelt niet veel voor maar daarom is deze niet kant-en-klaar of gebruiksvriendelijk... We moesten goed zoeken om voor het eerst de maan te kunnen bekijken en... het is ons niet gelukt. Microscoop is daarentegen zeer gebruiksvriendelijk en klaar voor gebruik. Wat er zeker ontbreekt is een dimfunctie bij verlichting... na een tijdje zijn de ogen moe van vel licht... Voor de rest is dit een super setje om uw kind op speelse wijze kennis laten maken met de wetenschappen en de grotere interesse te kweken om meer en meer te weten. Ik zou beter een reflector telescoop met microscoop in een set plaatsen daar het gemakkelijker is om mee te werken. ”
National Geographic telescoop en microscoop set met smartphoneadapter

Novex 86.091-DFLED donkerveldmicroscoop

11 okt. 2018
“Novex b trinoculair B86091DF-led is een prima microscoop, vooral in de praktijk en snel om te zetten van donkerveld naar helderveld.”
Novex 86.091-DFLED donkerveldmicroscoop

Euromex CMEX 5 MP USB Camera

15 jul. 2017
“Geeft een mooi beeld in verschillende resoluties. Ook beweging wordt goed weergegeven zonder haperen bij wat lagere resolutie. De bijgeleverde sofware werkt op mijn Windows 10. Enig bezwaar is het manual. Dat moet nodig verbeterd worden. Bij voorbeeld: beter uitleg over wat alle toeters en bellen in het programma menu betekenen met voorbeelden. In het begin is het nogal onduidelijk hoe een film of still gesaved kan worden. Het is me nu wel gelukt, maar alleen door trial and error. Een stap voor stap uitleg daarvoor is het meest urgent. Maar desondanks is het een krachtig hulpmiddel bij microscopie.”
Euromex CMEX 5 MP USB Camera