Branches

Voor professioneel gebruik

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Valetti Stereo Microscoop LED

11 okt. 2021
“Voor mijn nieuwe hobby van het verzamelen van mineralen zocht ik een stereo microscoop. Op het internet lang & veel rondgekeken naar iets wat ook past binnen mijn budget. Ik stuitte toen op deze Valetti variant. Het apparaat is stevig gebouwd en eenvoudig te bedienen door de niet overdreven vergroting (20x). De optische eigenschappen zijn uitstekend en de mechanische opbouw is stevig en stabiel, kortom een aanrader. Het werkt op 2 batterijen en persoonlijk vind ik dat erg handig. Kleine punten van kritiek zouden kunnen zijn, dat de occulairbuisjes uit de microscoop kunnen vallen, wanneer deze ondersteboven wordt gehouden. Maar Ik moet zeggen dat dit over het algemeen niet stoort. Kortom als beginner is dit absoluut zeker weten een aanrader! ”
Valetti Stereo Microscoop LED

Het menselijke lichaam, pathologische weefsels I

1 sep. 2021
“De website heeft heel veel soorten preparaten, de keus voor pathologische weefsels bleek het geld zeker waard te zijn. Heel interessant.”
Het menselijke lichaam, pathologische weefsels I

Byomic Junior 40-1024x Microscoopset

16 mei 2021
“Deze microscoop aangeschaft omdat 2 kleinkinderen veel belangstelling hebben voor natuur. Zag deze eenvoudige betaalbare microscoop. Doet helemaal wat ik ervan verwachtte. Zeker heel blijk met de mogelijkheid om het beeld op de PC / laptop weer te geven. Voor kinderen is kijken met één oog soms wat onhandig. Zij komen met van alles en nog wat aandragen om onder de microscoop te bekijken. Hele leuke resultaten. Één opmerking, het zou prettig zijn om een kleine handleiding mee te sturen of om op de site ter beschikking te stellen hoe de preparaten vervaardigd kunnen worden van de meegeleverde flesjes. Geen idee wat ermee gedaan kon worden. Via omwegen wel iets gevonden.”
Byomic Junior 40-1024x Microscoopset