Euromex-accessoires

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Euromex 230W 20V reservelamp SL.5189

25 sep. 2019
“Als school zochten we zulk soort microscooplampen, dit is de enige website met de specifieke eigenschappen qua voltage en wattage(al was dat aan het begin niet duidelijk). De geleverde lamp is een ander model dan die op de foto wordt weergeven maar de lamp past perfect en doet het goed. Overal ben ik tevreden over de lamp en zal ik meer bestellen”
Euromex 230W 20V reservelamp SL.5189

Euromex Semi-Plan Achromatisch DIN-objectief

19 sep. 2019
“Dit objectief werkt perfect, goed scherp, en naar mijn mening zeer goed geprijsd. Ik had helaas mijn oude 40x objectief kapot gemaakt en vind dit de perfecte winkel om vervaging te kopen. Ook al werd er helaas gemeld dat er wat vertraging was werd er zorgvuldig mee omgegaan en klopte de nieuwe bezorgdatum. Het was gelukkig ook maar 2 dagen te laat. Al in al goed objectief voor een vind ik goede prijs.”
Euromex Semi-Plan Achromatisch DIN-objectief

Euromex CMEX 5 MP USB Camera

15 jul. 2017
“Geeft een mooi beeld in verschillende resoluties. Ook beweging wordt goed weergegeven zonder haperen bij wat lagere resolutie. De bijgeleverde sofware werkt op mijn Windows 10. Enig bezwaar is het manual. Dat moet nodig verbeterd worden. Bij voorbeeld: beter uitleg over wat alle toeters en bellen in het programma menu betekenen met voorbeelden. In het begin is het nogal onduidelijk hoe een film of still gesaved kan worden. Het is me nu wel gelukt, maar alleen door trial and error. Een stap voor stap uitleg daarvoor is het meest urgent. Maar desondanks is het een krachtig hulpmiddel bij microscopie.”
Euromex CMEX 5 MP USB Camera